Leallt A Messenger

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 hónap a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak de mára elavulhattak. Link a vágólapra másolva.


Pin On Islam Peace Beautiful Motivation

Kedves Olvasóim ez a mai Facebook Messenger Instagram leállás mutatja mennyire sérülékeny a rendszer és elveszíthetjük egymást.

Leallt a messenger. One-Page - Landing page készítés. A Facebook Twitteren reagált a leállásra. Az internetes oldalak és mobilappok működését monitorozó Downdetector szerint csütörtök délelőtt a világ több országában leállt a Facebook Messenger és ezzel együtt a Facebook üzenetküldő szolgáltatása.

Ismét leállt a Facebook az Instagram és a Messenger. Teljes leállás a Facebooknál. A Facebook a Messenger az Instagram és a WhatsApp is a Facebook tulajdonában van megosztott infrastruktúrán működtetik őket.

Hétfőn nagyjából délután fél 6 körül nemcsak Magyarországon hanem globálisan elérhetetlenné vált a Facebook és a hozzá tartozó szolgáltatások valamint a Messenger és az Instagram is. Az mindkettőn látható volt hogy mely ismerőseink aktívak üzenni azonban nem tudtunk nekik írja a HVG. A hiba nem az Ön készülékében van.

De az Instagramot sem kímélte a probléma. A mobilos alkalmazásban a korábbi üzenetek betölthetők voltak de újat nem lehetett küldeni. 36 70 325 6986.

A Facebook a Messenger az Instagram és a WhatsApp is a Facebook tulajdonában van megosztott infrastruktúrán működtetik őket így egy esetleges szerverhiba mindenre kihat - írja a Daily Mail. Egy rögtönzött videó a történtekről. Magyarország mellett Szlovákiában Lengyelországban Csehországban Belgiumban Francia- és Horvátországban továbbá az Egyesült.

Leállt a Messenger. A cikk a hirdetés után folytatódik. A HVG azt írta hogy.

Hang out anytime anywhere - Messenger makes it easy and fun to stay close to your favorite people. Azt írták már dolgoznak a hiba elhárításán. Leállt a Facebook a Messenger és az Instagram is Magyarországon.

Amint kiderül valami frissítjük a cikket. Világszerte akadozik az üzenetküldő alkalmazás és leállt az Instagram is. A Down Detector szerint az egész világon akadozik a szolgáltatás.

Leállt a Messenger. A lap szerint a leállás a Facebook virtuálisvalóság-részlegére az Oculusra is kiterjedt. Egyelőre nem lehet tudni hogy mi okozza a leállást de a helyzet minden bizonnyal nem egyszerű hiszen ilyen hosszú ideig nagyon rég nem szünetelt az élet a Facebookon.

Támogasd a munkánkat. HW Online Weboldal készítés Budapest. Keep me signed in.

Világszerte fennakadások vannak a népszerű üzenetküldő alkalmazás működésében. CRM és ERP rendszerek. Connect with your favorite people.

A leállás az Instagramot és a WhatsAppot is érinti. Leállt a Messenger. A The Verge azt írja bár hivatalos tájékoztatás egyelőre nincs a múlt héten a Slack szenvedett el egy komoly kibertámadást és akkor hasonló hibaüzenettel volt elérhetetlen a szolgáltatás mint a most szóban forgók.

A gond Magyarországon 1745 környékén ütötte fel a fejét a hiba okát egyelőre nem tudni. Három szóval alaposan megtrollkodta az órák óta álló. Világszerte jelezték a felhasználók hétfő este háromnegyed 6 körül hogy nem elérhető számukra a Facebook a Messenger az Instagram és a WhatsApp nevű üzenetküldő sem.

Amerikai idő szerint hétfőn délben globálisan elérhetetlenné vált a Facebook közösségi oldal és az óriásvállalat tulajdonában lévő egyéb platformok mint az Instagram és a WhatsApp - számolt be az amerikai sajtó. A Facebook hétfőn a kora esti órákban megadta magát és a közösségi háló birtokában levő képmegosztó az Instagram is leállt valamint a Messenger sem működik. Késéssel vagy egyáltalán nem továbbítja az üzeneteket a Facebook Messenger.

Sokaknál leállt a Messenger. A független DownDetector weboldal adatai szerint a Facebook Messenger-felhasználók ezrei nem tudnak hozzáférni az alkalmazáshoz az Egyesült Királyságban. A világ számos pontjáról jelentettek hibát a Facebook Messengerrel kapcsolatban a különböző státuszfigyelő szolgáltatásokba.

Az egyetlen módszer hogy az algoritmusok egyre agresszívabb működése és esetleges leállás vagy éppen teljes átalakulás esetén ne veszítsük el egymást én az Olvasót az Olvasó a Spabook lapját az a hírlevél. Leállt a Facebook. Az üzenetküldő szolgáltatás hibáját csütörtök délelőttől óta észlelték Európában jelezték például Szlovákiában Csehországban Belgiumban Horvátországban Franciaországban az.

Az általános panaszok szerint az üzeneteket nem továbbítja a rendszer valamint egyeseknek be sem tölt az üzenetküldő felülete. Világszerte leállt a Facebook a Messenger és a Whatsapp. Leállt a Facebook a Messenger az Instagram és a WhatsApp.

Nem működik az Instagram és a Messenger sem. Október 4-én este 1730 környékén leállt a Facebook és a kapcsolódó szolgáltatások nem működik többek között a Messenger az Instagram és a WhatsApp sem. Vannak gondok a Facebook más szolgáltatásával is.

Hétfőn kora este elérhetetlenné vált a legnépszerűbb közösségi oldal tapasztalták meg kollégáink is. Magyarországon legalábbis jelezték olvasóink és immáron több portál is megírta. Leállt a Facebook és a Messenger is nemcsak nálunk világszerte.

Az oldal adatai szerint a leállás fél hat körül kezdődött beszámolók szerint a. Messenger leállás hiba. Legalábbis a Messenger asztali verziójában.

A DailyMail információi szerint magyar idő szerint néhány perccel 18 óra előtt állt le az összes szolgáltatás szerverhibára hivatkozva. Magyarországon is ezrek jelezték hogy a szolgáltatás nem elérhető. A probléma nem csak Magyarországot érinti globális jelenségről van szó.

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 hónap a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak de mára elavulhattak.


Smooches Whatsapp Profilbilder Witzige Bilder Bilder Mit Spruchen


Gbwhatsapp Apk Free Download V8 20 2020 Latest Anti Ban Support Free Download Download Launcher Icon


Lipsense Samon Lipsense Makeup Lipstick Lipstick


Pin On Seerat Un Nabi صلى الله عليه وسلم


Pin On Seerat Un Nabi صلى الله عليه وسلم


Pin On Allah God Faith And Islam Related


Pin On Islam Various Topics 1 5


Pin On Seerat Un Nabi صلى الله عليه وسلم


Kali Linux Hacking Tutorial For Beginners Learn To Hack Professionally 2020 Linux Kali Linux Tutorials Tutorial


Pin On Allah God Faith And Islam Related

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel