Leallt A Facebook

A Facebook Twitteren reagált a leállásra. Startlap Kiemelt Hírek 2021.


Mai Kerdes On Szerint A 2018 As Valasztasok Soran Leallt Informatikai Rendszer Hibajat Kihasznalva Jutott Elonyhoz A Gyoztes Kormanypart Fuhu Gaming Logos Nintendo Wii Logo Logos

A cég azt írja már dolgoznak a hiba elhárításán az okozott kellemetlenségért pedig elnézést kér írja a hvghu.

Leallt a facebook. Órákon keresztül elérhetetlen voltak a Facebook közösségi média platformjai szerdán a leállás 2008 óta megfigyelt leghosszabb szolgáltatáskiesés volt a technológiai óriásnál. Hétfőn nagyjából délután fél 6 körül nemcsak Magyarországon hanem globálisan elérhetetlenné vált a Facebook és a hozzá tartozó szolgáltatások valamint a Messenger és az Instagram is. Leállt a Facebook az Instagram és a Messenger.

Nem működik az Instagram és a Messenger sem. A Facebook árfolyama 5-os mínuszban 326 dollár felett fejezte be a hétfői kereskedést. Asztali böngészőből nézve nagyobb telefonról nézve kisebb a gond.

Facebook Facebook October 4 2021. Leállt a Facebook. A világ jelentős részén egyszerre dőlt be a Facebook a Messenger az Instagram és a WhatsApp alkalmazás hétfőn közép-európai idő szerint nem sokkal délután hat óra előtt.

Délután hat óra körül hirtelen leállt a Facebook és legalább további három olyan alkalmazás sem működik amelyik a társaság tulajdonában van. A gazdagréti lakótelepek lakóinál is elment a Facebook a lakókat kérdeztük mit szólnak mindehhez. április 08-án következett be.

Háromnegyed 12 után úgy tűnik újraindult de folyamatosan akadozik. A Facebook és a kapcsolódó alkalmazások leállása mellett a jelentős visszaeséshez az is hozzájárult hogy a vállalat egy korábbi vezetője kiteregette a cég szennyesét. A Facebook közleménye szerint a leállás kiváltó oka egy hibás konfigurációs változtatás volt amely miatt több milliárd ember képtelen volt hozzáférni a szolgáltatásokhoz.

Link a vágólapra másolva. A Facebook hétfőn a kora esti órákban megadta magát és a közösségi háló birtokában levő képmegosztó az Instagram is leállt valamint a Messenger sem működik. A Facebook látogatói egyszerűen csak egy hibaüzenetet látnak a böngészőben amely szerint nem lehet csatlakoztatni.

Totális leállás volt a Facebookon alig tudta valaki használni. Egyelőre nem tudni mi okozta a leállást. Továbbá a Messenger az Instagram és a Whatsapp is.

Whatsapp mesenger facebook leállt Nem működik a Facebook az Instagram és a Messenger de még a WhatsApp üzenetküldő szolgáltatás sem. Nem sokkal este hat óra előtt világszerte leállt a Facebook. Csütörtök éjfél előtt leaállt a Facebbok nagyjából fél óráig egyáltalán nem volt elérhető az oldal.

Akkor elérhetetlenné vált a Facebook szinte minden szolgáltatása. Csütörtök késő este leállt a Facebook egyáltalán nem elérhető az oldal. A lap szerint a leállás a Facebook virtuálisvalóság-részlegére az Oculusra is kiterjedt.

Magyarországon hétfőn 1730 óra előtt jelentkeztek az első hibák majd laptopról és. A facebook idén már nem először produkál akár világszerte bekövetkezett leállást ami utoljára 2021. Ha hasznosnak találtad a cikket oszd meg a Facebook.

A Facebook látogatói egyszerűen csak egy hibaüzenetet látnak a böngészőben amely szerint nem lehet csatlakoztatni. Az oldal egy ideje nem működik ahogyan az Instagram a Messenger és WhatsApp sem. A WhatsApp és az Instagram alkalmazások továbbra is megnyithatók ugyan de nem mutatják az új tartalmakat.

Facebook app crash vagy a Google Play áruházban az app oldalán kereshetsz választ többnyire angolul. Leállt a Facebook. A tech-óriás esetében korábban is előfordult már hogy bizonyos régiókban leállt az oldal.

A WhatsApp és az Instagram alkalmazások továbbra is megnyithatók ugyan de nem mutatják az új tartalmakat. Hétfő délután leállt a Facebook a Messenger és az Instagram is. A világ jelentős részén egyszerre dőlt be a Facebook a Messenger az Instagram és a.

A Spabook magazinja bár minőségét tekintve a felső rétegbe tartozik és prémium kategória az utazós magazinok között a legtöbb látogatót Facebook csoportjaiból tudja az oldalra vonzani de egyetlen változtatás a rendszerben és kész 0 az elérés mint most a. Országosan tapasztalható hogy 18 óra előtt nem sokkal elérhetetlenné vált a Facebook valamint a hozzá kapcsolódó WhatsApp és az Instagram. A The Verge azt írja bár hivatalos tájékoztatás egyelőre nincs a múlt héten a Slack szenvedett el egy komoly kibertámadást és akkor hasonló hibaüzenettel volt elérhetetlen a szolgáltatás mint a most szóban forgók.

Este hét óra előtt nem sokkal az androidos alkalmazások már betöltöttek ugyanakkor a hírfolyam nem frissül és a hivatkozások sem visznek tovább. Hétfő kora este óta elérhetetlenek a szolgáltatások. Délután hat óra körül hirtelen leállt a Facebook és legalább további három olyan alkalmazás sem működik amelyik a társaság tulajdonában van.

Elhárították a bajt 2017. Magyar idő szerint hétfő késő délután elérhetetlenné vált a Facebook és a tulajdonában lévő többi közösségi média platform így az Instagram a Messenger és a WhatsApp is. Hétfőn este 6 óra körül kezdődtek a gondok ekkor kezdték jelezni a felhasználók hogy nem érhető el a Facebook és a közösségi oldal egyéb szolgáltatásai sem így az Instagram a Messenger és a WhatsApp.

Úgy tűnik világszerte szinte mindenki számára elérhetetlenné vált a legnagyobb közösségi oldal. A Down Detector adatai szerint a leállás fél hat körül kezdődött beszámolók. Mostanra több mint 80 ezren jelezték hogy nem érik el a közösségi oldalt.

A Facebookon a címben rajta kívül is szereplő két alkalmazás a közösségi oldal tulajdonában van így valamelyest érhető hogy azok felületei sem. Egyelőre nem lehet tudni hogy mi okozza a leállást de a helyzet minden bizonnyal nem egyszerű hiszen ilyen hosszú ideig nagyon rég nem szünetelt az élet a Facebookon. Teljesen leállt a Facebook a Messenger sőt az Instagram is.

Három szóval alaposan megtrollkodta az órák óta álló. Története legnagyobb leállását 2019 márciusában szenvedte el a Facebook akkor napokon át küszködtek a cég szolgáltatásai. Az egész világon leállt a Facebook.

Nem működött maga a Facebook továbbá az Instagram képmegosztó és a Messenger üzenetküldő alkalmazás sem. A Facebook által megadott ajánlattal naponta 63000 forintba kerülne fenntartani ezt az oldalt. A probléma nagy való.

Ezekre a Google keresőben például így. Úgy néz ki olyan problémáról van szó ami világszerte gondot okoz. 2008 óta ez volt a leghosszabb leállás a Facebook-történetében.

Leállt a Facebook a Tottenham sztárja a feleségével ismerkedett. Ha mobilon Facebook-ozol elképzelhető hogy a telepített Facebook applikációddal van probléma.


Defying The Snowstorm By Bear River Art Studio On 500px Landscape Art Abstract Landscape Landscape Trees


Cuba Company 1923 Railroad And Sugar Stock Certificates Common Stock Pull Wagon


Abb Tu830v Sales6 Askplc Com New In Stock One Year Warranty Gaming Products Warranty Sales Manager


Angyali Uzenet Hasznaljatok Istentol Kapott Ajandekotokat Angyalok Fenye


Jono Idezet Takacs Nora Norie Www Facebook Com Hogyanlegyekjono Words Quotes Mentor


Survivorship Bias Survivorship Bias Wikipedia Survivorship Bias Cognitive Bias Bullet Holes


Tomorrow X Together Beomgyu Txt Boyfriend Material South Korean Boy Band


Cardinal I Can Only Imagine Poster Cardinal I Can Whiteford


Pin On Islam Various Topics 1 5


Instagram App Login Download This Photo By Cedrik Wesche On Unsplash Pirate Fuite Base



Leallt Az Instagram Facebook Es A Whatsapp Is Nem Vagy Vele Egyedul Instagram Facebook


Pin On Cute Couple Images


Ram Mount Dual Articulating Suction Cup W Medium Length Double Socket Arm Universal X Grip Cradle F 12 Large Tablets Ram B 189 Piv1 In 2021 Suction Cupping Grip Ram


Photo Illustration Kitty Crowther Graphic Illustration


Dream It Wish It Do It Dream Wish Moving Company


Metasploit Commands List 2019 Latest Use Metasploit Like A Pro Life Hacks Computer Reading Recommendations Security Tools


4zb56zcbxxvurm


Bitwise Bitcoin Etf Approval Again Delayed By Sec Coinspeaker Bitcoin Securities And Exchange Commission Bitcoin Price

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel